Skip to main content

Basket League: Αναβλήθηκε ο αγώνας Παναθηναϊκός-Προμηθέας

Η απόφαση υπαγορεύτηκε από τον φόβο επεισοδίων μεταξύ οπαδών καθώς το παιχνίδι σχεδόν συμπίπτει με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Κυριακή (31/3, 21:00) αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Προμηθέας Πάτρας στο ΟΑΚΑ, για την 1η αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

H Ελληνική Αστυνομία δήλωσε αδυναμία να διαφυλάξει την τάξη στην προσέλευση και την αποχώρηση των φιλάθλων λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τα πλέι οφ της Super League την ίδια ημέρα (20:30).

Η ανακοίνωση:

«Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – Προμηθέας Πάτρας για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (31/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νεα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 9180/28-3-2024 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Α.Δ.Α ΨΦ9Κ46ΝΚΠΔ-ΨΙΝ) κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης Πρωταθλήματος (Top6 & Playouts) Stoiximan Basket League 2023-24 για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας,  σας ενημερώνουμε ότι ο ως άνω αγώνας μετατίθεται σε άλλη πρόσφορη ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν».