Skip to main content

Μέσι: Θα φύγω όταν δεν είμαι πια χρήσιμος

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εξήγησε ότι όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβει μόνος του και θα βάλει τους τίτλους τέλους

Ο αποχαιρετισμός του Λιονέλ Μέσι στο ποδόσφαιρο μπορεί να περιμένει, κι αυτό το είπε ο ίδιος ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής μιλώντας στο podcast Big Time.

Ο «ψύλλος» δεσμεύεται με την Ίντερ Μαϊάμι έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025, οπότε προς το παρόν δεν σκέφτεται να πει αντίο στο άθλημα.

«Ξέρω ότι θα το νιώσω, θα το συνειδητοποιήσω όταν δεν θα είμαι πλέον σε θέση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο. Κάνω πολύ αυτοκριτική, ξέρω πότε είμαι καλός, πότε είμαι κακός, πότε παίζω καλά και πότε άσχημα», εξήγησε ο Μέσι.

«Αν τα πάω καλά, θα προσπαθήσω να συνεχίσω γιατί το να παίζω ποδόσφαιρο είναι αυτό που αγαπώ. Όταν νιώσω ότι είναι ώρα να κάνω αυτό το βήμα, θα το κάνω χωρίς να σκέφτομαι την ηλικία μου», συνέχισε ο Μέσι.

«Σήμερα εξακολουθώ να προσέχω πολύ τον εαυτό μου, ξεκουράζομαι και τρώω καλά. Το κάνω όλο και περισσότερο με τα χρόνια, επίσης επειδή τώρα το ποδόσφαιρο είναι πιο σωματικό και παίζουμε περισσότερους αγώνες. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα, απλώς την κλασική όλων των επαγγελματιών παικτών».