Skip to main content

Παναθηναϊκός: Κρίσιμη μάχη τετράδας με την Μπαρτσελόνα

Φωτ. ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το «τριφύλλι» φιλοξενεί απόψε τους Καταλανούς στο κλειστό του ΟΑΚΑ και με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague

Να… αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός (21:15, NovasportsPrime), υποδεχόμενος την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «πράσινοι» με νίκη φτάνουν στο 20-11 τους Καταλανούς που βρίσκονται στη δεύτερη θέση και αν καλύψουν το -8 του πρώτου αγώνα, θα τους προσπεράσουν, αναμένοντας και τα αποτελέσματα της Μονακό και της Φενέρμπαχτσε που βρίσκονται όπως κι εκείνος στο 19-11.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, θα έχει και πάλι στη διάθεσή του μετά από καιρό τον Λούκα Βιλντόζα ενώ εκτός παραμένει ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Αταμάν: Τελικοί τα 4 παιχνίδια που απομένουν

Για την συνάντηση με τους «μπλαουγκράνα», ο Τούρκος τεχνικός έχει δηλώσει τα εξής:

«Η Μπαρτσελόνα είχε μια μεγάλη ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και θα πρέπει και η ομάδα και ο κόσμος να είναι έτοιμοι. Θέλω να έχουμε τη γνωστή… επιθετικότητα που δείχνουμε στην έδρα μας. Τα τέσσερα παιχνίδια που μας μένουν είναι σαν τελικοί. Φυσικά, αν δεν χάσουμε κανένα ματς, θα είμαστε στη 2η ή την 3η θέση. Όμως, κάθε ματς είναι σαν τελικός και αυτό ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Η Μπαρτσελόνα έχασε, αλλά είναι στη 2η θέση της Euroleague, μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του θεσμού. Οι αντίπαλοί μας είναι υποψήφιοι για τον τίτλο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς».

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

  • 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Βίρτους Μπολόνια
  • 20:00 Μονακό – Βαλένθια
  • 21:15 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
  • 21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε
  • 21:30 Μπάγερν Μoνάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ