Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από τις Σέρρες

Σημειώνοντας από ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη κάθε ημιχρόνου ο «Δικέφαλος» επιβλήθηκε του Πανσερραϊκού με 2-0 εκτός έδρας

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό, του οποίου επιβλήθηκε με 2-0 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και εξακολουθεί στο κατόπι της πρωτοπόρου ΑΕΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν την αξιοποιούσαν, όμως ενώ όλα έδειχναν πως οι ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια ο Διαμαντής αδράνησε, ο Κωνσταντέλιας έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε τον Χοβάν για το 0-1.

Στο 58΄ ο Ουάρντα ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Ζίβκοβιτς ενώ τρία λεπτά μετά, ο Οζντόεφ δε βρήκε στόχο από πλεονεκτική θέση και στο 69΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μορέιρα.

Αν και με δέκα οι Σερραίοι απείλησαν ξανά με το δυνατό σουτ του Σοφιανού, αλλά η δεύτερη αποβολή, με απευθείας κόκκινη στον Δεληγιαννίδη που πήγε με τις τάπες στον Τάισον, ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς.

Το… κακό ολοκληρώθηκε στο 90΄, όταν ο Πεταυράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Σοάρες και παρεμβολή του Ντεσπόντοφ.