Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Αγρίνιο και συνεχίζει την καταδίωξη της ΑΕΚ

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ''δικέφαλος'' του βορρά μέσα σε δύο λεπτά ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-1.

O ΠΑΟΚ αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ από τον Παναιτωλικό, κατάφερε με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά να περάσει μπροστά και να πάρει το ”διπλό” με 3-1. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε στους 54 βαθμούς και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την ΑΕΚ που βρίσκεται στη κορυφή της Super League με 55.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, δείχνοντας τα… δόντια του στον ΠΑΟΚ. Ο Χατζηθεοδωρίδης στο 5′ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με ανάποδο ψαλίδι αλλά δύο λεπτά αργότερα, με νέο εξαιρετικό σουτ, αυτή την φορά από απόσταση άνοιξε το σκορ.

Ο ”δικέφαλος του βορρά” έβγαλε αντίδραση και στο 12′ είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουργκ. Στο 35′ οι γηπεδούχοι είδαν τον Ζίβκοβιτς να λέει ”όχι” σε σουτ του Σενγκέλια ενώ στο 45′ ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή την φορά με τον Κωνσταντέλια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Χατζηθεοδωρίδης απείλησε εκ νέου αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το μακρινό σουτ του Έλληνα άσου.

Ο ΠΑΟΚ τα έβρισκε σκούρα κόντρα στα ”καναρίνια” αλλά κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στο 72′ μετά την σέντρα του Σάστρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο του Παναιτωλικού και το παιχνίδι ήρθε στα ίσια. Στιγμές αργότερα, ο Ζίβκοβιτς με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Τσάβες και έκανε το 2-1.

Η ομάδα του Λουτσέσκου στο άψε-σβήσε γύρισε το ματς, έριξε στα τάρταρα τον Παναιτωλικό στο ψυχολογικό κομμάτι και στο 90’… σφράγισε την νίκη, με τον Κωνσταντέλια να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με ωραίο πλασέ μετά από ασίστ του Ζίβκοβιτς.