Skip to main content

Απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» δεν εξασφάλισαν τα εννέα «ναι» που απαιτούνταν

Η Σούπερ Λίγκα απέρριψε το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ζήτησε αναβολή του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Το αίτημα δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των εννέα θετικών ψήφων στη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής και κατά συνέπεια δεν έγινε αποδεκτό, που σημαίνει ότι το ντέρμπι της Τούμπας θα διεξαχθεί όπως είχε οριστεί στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής (18/2, 20:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν την αναβολή για να μην επιβαρυνθούν ενόψει των δύο συναντήσεων σε μια εβδομάδα με τη Φερεντσβάρος για τα μπαράζ του Conference League, που οδηγούν στους «16» της διοργάνωσης.

Ανάλογα είχαν πράξει πριν τον Ολυμπιακό και οι Ούγγροι, καθώς ζήτησαν και πέτυχαν την αναβολή του παιχνιδιού τους με την Ντιόσγκιορ.

Υπέρ του αιτήματος της πειραϊκής ομάδας, φυσικά εκτός απ΄ αυτήν, τάχθηκαν οι ΠΑΕ Ατρόμητος, Βόλος, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης.

«Όχι» είπαν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, ενώ Λαμία, Παναιτωλικός, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα επέλεξαν τη λευκή ψήφο.