Skip to main content

Ο τελικός των τελικών απόψε στην Πόλη

Μάντσεστερ Σίτι και Σίτι θα μονομαχήσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η ώρα για την οποία πασχίζουν κάθε χρόνο οι ομάδες που ξεκινούν στη διοργάνωση πλησίασε.

Το «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης θα φιλοξενήσει απόψε, στις 22:00 τη νύχτα, τον τελικό του εφετινού Champions League, που φέρει αντιμέτωπες τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ.

Οι «Πολίτες» έχουν στον πάγκο τον κορυφαίο προπονητή της Γης, τον Πεπ Γκουαρδιόλα, και στην κορυφή της επίθεσής τους το νέο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, το νορβηγικό «βομβαρδιστικό» Έρλινγκ Χάαλαντ.

Επειδή όμως τα πλούτη δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία, στην περίπτωσή μας την επιτυχία, η Σίτι, αν και αναδείχθηκε πρόσφατα ως ο πιο πλούσιος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο, παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχει ξοδέψει αγνοεί την κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου.

Από την πλευρά της, η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι μπορεί να είναι οι απρόσμενοι φιναλίστ αλλά θα παίξουν στον τελικό χωρίς φόβο και με μπόλικο… πάθος, προσπαθώντας να χαλάσουν το πάρτι που σχεδιάζουν οι Άγγλοι, που δίνονται στις εκτιμήσεις ως το μέγιστο φαβορί του τελικού.