Skip to main content

Πολύ αισιόδοξος για το Μουντιάλ ο Νεϊμάρ

Με μια πληθώρα αστεριών σε όλες τις θέσεις, η Βραζιλία είναι, βάσει λογικής, ένα από τα μεγάλα φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Περίπου δύο μήνες πριν από την έναρξη της πρώτης διοργάνωσης στην Ιστορία σε χώρα της Μέσης Ανατολής ο κορυφαίος επιθετικός της Σελεσάο, Νεϊμάρ (30 ετών, 120 συμμετοχές και 74 γκολ), είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία των «Βερντεόρο».

«Είναι η καλύτερη Βραζιλία με την οποία έχω παίξει από τότε που ξεκίνησα. Είμαστε πιο δυνατοί, πιο συλλογικοί κι αυτό είναι πολύ καλό. (…) Επιθετικά, είμαστε δυνατοί. Όλοι έχουν έναν ρόλο να παίξουν σε αυτή την ομάδα και κοινό στόχο, κι αυτός είναι ο πιο σημαντικός», διαβεβαίωσε ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν στο μικρόφωνο του Téléfoot, μετά τη νίκη απέναντι στην Γκάνα (3-0) την Παρασκευή, σε φιλικό.

«Αισθανόμαστε σαν μια νέα ώθηση, μια ανανέωση με αυτή την ομάδα κι αυτό είναι καλό! Υπάρχει ένα μείγμα εμπειρίας, νιάτων (…) Κάνουμε προσπάθειες ο ένας για τον άλλον. Παίζουμε ως ομάδα κι έτσι θα περάσουμε υπέροχα, πιθανότατα θα πάμε μακριά», πρόσθεσε ο Νεϊμάρ.

naftemporiki.gr