Skip to main content

Super League 2: Πιο κοντά στην πρώτη θέση η Βέροια

Δεν χάνει την πρώτη θέση στον Α΄ όμιλο της Super League 2 η Βέροια…

Η «βασίλισσα του βορρά» νίκησε στην έδρα της 1-0 τον Ολυμπιακό Β΄ με γκολ του Πασά στο 15΄, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και διατήρησε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στους 8 βαθμούς, με παιχνίδι περισσότερο.

Την ίδια ώρα η ΑΕΛ έφευγε με τη νίκη (3-2) από την Καρδίτσα επί της τοπικής Αναγέννησης στο θεσσαλικό ντέρμπι, με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με τον Όγκμποε στο 6ο λεπτό και διπλασίασαν με τον Νικολιά στο 21΄. Η Αναγέννηση, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 38΄ μετά την αποβολή του Λαρέα, μείωσε με τον Πλέγα στο 73΄ και ισοφάρισε με τον Μπαντιμπαγκά στο 88΄, αλλά την τελευταία λέξη είχε η ΑΕΛ με τον Γλυνό, στο 90΄+6.

Στον Β΄ όμιλο και για την ίδια αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός Β΄ νίκησε ως γηπεδούχος με 3-0 τον Διαγόρα Ρόδου. Το σκορ άνοιξε για τους «πράσινους» ο Μαρτίνης με σουτ από τα30 μέτρα, στο 36΄, στο 74΄ διπλασίασε ο Μαραθωνίτης και ο Αλμπάνης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 85΄.

Νίκη και για την ΑΕΚ Β΄, που επίσης ως γηπεδούχος επικράτησε με 1-0 της Ζακύνθου και, ουσιαστικά, την καταδίκασε σε υποβιβασμό. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Γιούσης στο 85΄.