Skip to main content

Αλεξανδρούπολη: Συμπλοκή νεαρών με 2 τραυματίες – 11 συλλήψεις

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία

Δύο άτομα τραυματίστηκαν έπειτα από συμπλοκή νεαρών τα ξημερώματα της Κυριακής σε πάρκο στην Αλεξανδρούπολη.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε 11 συλλήψεις Ελλήνων υπηκόων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά περίπτωση, ενώ επιπλέον ο ένας εξ αυτών κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το επεισόδιο αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές, ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύονται.

Από τις αστυνομικές αρχές ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν 11 άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και ένα ακόμη άτομο που αναζητείται.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε κατά την προανακριτική έρευνα, κατά την διάρκεια της συμπλοκής ο ένας εκ των συλληφθέντων δραστών τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον έναν εκ των τραυματιών χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αθλητική βία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία

Στο πλαίσιο των ερευνών από τις αρχές κατασχέθηκαν συνολικά τρία γυάλινα μπουκάλια, δύο κράνη, τμήμα από πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, τέσσερις συσκευασίες πυροτεχνημάτων, είδη ένδυσης και υπόδησης και εννέα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.