Skip to main content

Μεσολόγγι: Από κυνηγετικό όπλο πυροβολήθηκε ο 31χρονος

INTIME NEWS

Το άψυχο σώμα του 31χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας- Την Τρίτη η ιατροδικαστική εξέταση

Τραύματα από κυνηγετικό όπλο φέρει η σορός του 31χρονου από το Μεσολόγγι που εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ.

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζουν πλέον στον εντοπισμό του όπλου, με το οποίο προκλήθηκαν τα τραύματα (τα περισσότερα στο πίσω μέρος του σώματος), με σκοπό να γίνει διασταύρωση στοιχείων με τον κάτοχό του. Από αύριο θα ξεκινήσουν εκ νέου οι έρευνες για το όπλο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι έρευνες επικεντρώνονται – εκτός από τον εντοπισμό του όπλου- στην εύρεση του κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων, από τα οποία μπορούν να προκύψουν στοιχεία για την αξιολόγηση της υπόθεσης.

Η σορός βρέθηκε κατά την διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου. Επίσης, μαζί με τον πραγματογνώμονα ήταν ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης.

Αύριο αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 31χρονου άνδρα. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς. Συγκεκριμένα, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του. Όσον αφορά στην επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα, όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

Η περιοχή που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 31χρονου έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, τα στοιχεία των δικαστικών αρχών φανερώνουν αναλυτικά τις τελευταίες κινήσεις του κρεοπώλη.

INTIMES NEWS

Προσωρινά κρατούμενος ο κρεοπώλης

Ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Ο 50χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, αλλά η απολογία του ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον 50χρονο προσωρινά κρατούμενο. Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.