Skip to main content

Γ. Καλλιάνος: «Θα κινηθώ νομικά, επιθετικά, κατά αυτών που στέρησαν την ζωή του πατέρα μου»

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Η ζωή θα συνεχιστεί άλλα ο πόνος θα μείνει. Δεν μου είχε κοπεί ποτέ η καρδιά στα δύο, το έζησα σήμερα»

Την πρόθεσή του να προσφύγει στην δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος -όπως υποστηρίζει- δεν μπήκε έγκαιρα σε ΜΕΘ, ενώ ήταν βαριά άρρωστος, έκανε γνωστή ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Ο κ. Καλλιάνος σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά τριών γιατρών του «Αττικόν». Όπως είπε «θα ανατεθούν όλα τα στοιχεία σε γνωστό δικηγορικό γραφείο, «για να οδηγηθούν εκεί που πρέπει οι άνθρωποι που στέρησαν τη ζωή του πατέρα μου. Θα κινηθώ σκληρά νομικά, επιθετικά νομικά…»

«Έχω όλα τα μηνύματα στα χέρια μου, τα ηχητικά» τόνισε.

«Το “Αττικόν” τώρα είπε ότι είχε προβλήματα πολλά (ο ασθενής). Τότε γιατί μας έλεγαν ότι είναι υπέροχες οι εξετάσεις του;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής.

«Είμαι θολωμένος, δεν έχω δύναμη να μιλήσω, να περπατήσω. Λέω “δεν μπορείς να αφήσεις τώρα τα πάντα, να πεθάνεις κι εσύ”. Η ζωή θα συνεχιστεί άλλα ο πόνος θα μείνει. Δεν μου είχε κοπεί ποτέ η καρδιά στα δύο, το έζησα σήμερα» είπε επίσης ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά»

Υπενθυμίζεται ότι ο  κ. Καλλιάνος, σε βίντεο που ανήρτησε πριν από λίγες ημέρες, όπου έκλαιγε με λυγμούς, περιέγραφε την περιπέτεια υγείας του 79χρονου πατέρα το υκαταγγέλοντας πως μετά από χειρουργείο, δεν τον έβαλαν σε ΜΕΘ ούτε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, παρά τις δικές του εκκλήσεις και του αδελφού του, παρότι αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Ο βουλευτής, χθες έριξε την ευθύνη στην ιατρική ομάδα που παρακολουθούσε τον πατέρα του, λέγοντας «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά». Από την πλευρά τους οι γιατροί, με ανακοίνωση, υποστήριξαν πως ο ασθενής δεν πληρούσε τα κριτήρια για να εισαχθεί στην ΜΕΘ, και έγινε όταν κρίθηκε αναγκαίο.