Skip to main content

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Νοσηλευόταν στο Αττικόν - Θα γίνει ΕΔΕ

Κατέληξε ο πατέρας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Αττικόν.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο σημειώνει: «Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

Ο κ. Καλλιάνος, σε βίντεο που ανήρτησε πριν από λίγες ημέρες, όπου έκλαιγε με λυγμούς, περιέγραφε την περιπέτεια υγείας του 78χρονου πατέρα του σε δημόσιο νοσοκομείο, ενώ κατήγγειλε πως μετά από χειρουργείο, δεν τον έβαλαν σε ΜΕΘ ούτε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, παρότι αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Μετά την ανάρτησή του, ο κ. Καλλιάνος άνοιξε διάλογο με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Χ αφού εξέφρασε τον σεβασμό του για τον πόνο της οικογένειας, ανέφερε ότι «το ΕΣΥ και οι λειτουργοί του καθημερινά σώζουν χιλιάδες ανθρώπους και το κάνουν με γνώση, συνείδηση, ενσυναίσθηση, ευαισθησία και επαγγελματισμό».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του – «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου»