Skip to main content

Μ. Σπυράκη στο Naftemporiki TV: «Όλα τα στοιχεία της τραγωδίας στα Τέμπη είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης»

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέα; Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη στην εκπομπή «On politics» με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Για το πώς εξελίχθηκε η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, η Μαρία Σπυράκη, δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη λέγοντας ότι «υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο και αυτή η σύγκρουση μεγάτονων που εξελίχθηκε αυτές τις ημέρες στη Βουλή».

«Όλα τα στοιχεία αυτής της τραγωδίας είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης»

Πρόσθεσε επίσης ότι η συζήτηση «έδωσε την ευκαιρία από την πλευρά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, να τοποθετήσει τα γεγονότα στην ουσία τους και να μιλήσει γι’ αυτά. Όλα τα στοιχεία αυτής της τραγωδίας είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης, όλα χωρίς να λείπει το πραγματικό».

«Μπορεί να κληθεί οποιοσδήποτε μάρτυρας»

Αναφερόμενη για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει η Δικαιοσύνη ανέφερε ότι «η δικαιοσύνη έχει τη δυνατότητα να καλέσει οποιονδήποτε μάρτυρα που επιθυμεί. Έχουν ήδη κληθεί ύποπτοι και ασκηθεί διώξεις και η διαδικασία προχωρά και είναι μια διαδικασία που βλέπουμε μια ταχύτητα που δεν την είδαμε σε άλλες περιπτώσεις».