Skip to main content

Ν. Ηλιόπουλος στο Naftemporiki TV: «Έχουμε μια χώρα που παράγει εργαζόμενους φτωχούς»

Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, βουλευτής της Νέας Αριστεράς, αναφέρθηκε στο βασικό οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στο οποίο, όπως δήλωσε, ρυθμιστικός παράγοντας είναι οι θέσεις εργασίας, μιλώντας στην εκπομπή «On Politics» με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής. 

Ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε πως το 53% των εργαζομένων παίρνει μικτές αποδοχές μέχρι 1000 ευρώ αλλά και λιγότερο, ενώ πρόσθεσε πως «το κεντρικό οικονομικό πρόβλημα είναι οι θέσεις εργασίας», υπογραμμίζοντας ότι «έχουμε μια χώρα που παράγει εργαζόμενους φτωχούς».

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, αναφέρθηκε στο μεγάλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, το οποίο όπως δήλωσε είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο δεν έχει συζητηθεί αρκετά.

«Ένα χρόνο μετά τον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που έδωσαν σχεδόν 80.000 άνθρωποι. Σε αυτόν 14.000 άνθρωποι είναι επιτυχόντες, αλλά δεν έχει διοριστεί ούτε ένας. Δεν έχουν βγει ούτε καν οι προσωρινοί πίνακες παρά μόνο τα αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες υπολειτουργούν ή καταρρέουν», υπογραμμίζοντας ότι για τη Νέα Αριστερά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ζήτημα.