Skip to main content

Δ. Μαύρος (MRB) στο Naftemporiki TV: «Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει στο σημείο πρόσωπα και κόμμα να είναι λάδι με νερό»

Ο διευθύνων σύμβουλος της MRB στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Ο διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, μίλησε για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες και σχολίασε το πολιτικό προσκήνιο, μιλώντας στην εκπομπή «Rush Hour» με την Νικόλ Λειβαδάρη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής. 

«H ακρίβεια εξακολουθεί να είναι πρώτη σε ποσοστό ως βασικό πρόβλημα για τον κόσμο, ο οποίος προσδοκά και αύξηση εισοδημάτων. Δεύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η υγεία, το οποίο ανεβαίνει. Επίσης, ανεβαίνει και η παιδεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαύρος ανέφερε «ο κόσμος πρέπει να διαβάσει προσεκτικά δυο εικόνες. Είναι η εικόνα των προσώπων και η εικόνα των κομμάτων, αυτά τα δυο πράγματα δεν είναι ταυτόσημα απαραίτητα. Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει στο σημείο πρόσωπα και κόμμα να είναι λάδι με νερό, να μην ανακατεύονται όσο και να τα ανακατεύεις. Θα πρέπει να διαβάζει κανείς διπλά ό,τι βγαίνει στον αέρα, τι παθαίνουν ή δε παθαίνουν τα πρόσωπα και τι παθαίνει ή δε παθαίνει το κόμμα».

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «Έγιναν πολλά που θα μπορούσαν να πλήξουν τον Στέφανο Κασσελάκη, που εν τέλει δεν τον έπληξαν. Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγορείται τόσο καιρό για διάφορους λόγους. Όσο τον πολεμάς τον κάνεις να μαθαίνει πιο γρήγορα από ό, τι θα μάθαινε, εάν τον άφηνες να περπατάει μόνος του».

Για τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε ότι «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να παίξει γνησίως ένα ρόλο που θα πρέπει και ο ίδιος να τον μάθει. Όπως και να το κάνουμε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ιδρυτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να συμπεριφέρεται και ως ιδρυτής του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο που και αυτό θέλει εκμάθηση. Και οι δυο έχουν να μάθουν ένα νέο ρόλο».

Τέλος, για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είπε« Αν η Νέα Δημοκρατία έχει υποστεί ζημία ως κόμμα, είναι ένα τεράστιο πολικό θέμα. Η ΝΔ έχει μετακινηθεί αρκετά προς το κέντρο και έχει αφήσει το δεξιό χώρο κενό, που δεν είναι και ένας εντελώς ακροδεξιός χώρος. Αυτός ο χώρος μοιάζει να δυναμώνει. Αυτοί που ηγούνται αυτού του χώρου στρογγυλεύουν το λόγο τους, μιμούμενοι το «μοντέλο Λεπέν».