Skip to main content

Στ. Κασσελάκης: «Ναι» στην ανάπλαση και στο δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΘ

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/STR

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται περισσότερο πράσινο.

Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει πόλος έλξης για επενδύσεις και νέους ανθρώπους υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης από τη συμπρωτεύουσα όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην AGROTICA.

Κατά τη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο δημόσιο χαρακτήρα του εκθεσιακού φορέα, καθώς και στο σχέδιο ανάπλασης του χώρου, λέγοντας, όμως, ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται περισσότερο πράσινο.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας έκανε αναλυτική παρουσίαση του πρότζεκτ ανάπλασης του χώρου της ΔΕΘ, ενώ  μίλησε και εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΘ-Helexpo.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε επισκέψεις σε περίπτερα της AGROTICA.

Τον κ. Κασσελάκη συνοδεύουν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, η υπεύθυνη για τα αγροτικά Ολυμπία Τεληγιορίδου, βουλευτές, η εκπρόσωπος Τύπου, Δώρα Αυγέρη, και κομματικά στελέχη.