Skip to main content

Συνάντηση Σακελλαροπούλου και Δούκα- «Η Αθήνα έχει πάντα μεγάλες ανάγκες»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΓΡΑΦ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ

Ο διάλογος μπροστά στις κάμερες

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηνών Χάρη Δούκα είχε το πρωί της Τρίτης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Δούκας παρουσίασε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας το όραμά του, τις ιδέες και τις προτάσεις του σε μία περίοδο κλιματικής κρίσης. Δήλωσε επίσης αισιόδοξος για το μέλλον της πρωτεύουσας, σημειώνοντας ότι χρειάζονται σημαντικά βήματα, μικρά μεν αλλά σημαντικά.

«Ξέρω ότι έχετε και περιβαλλοντικές ανησυχίες και είμαστε σε μια περίοδο κλιματικής κρίσης και αναζητούμε πολιτικές με εφαρμογή στις πόλεις για να προστατεύσουμε και την ανθρώπινη ζωή. Με πολλή δουλειά και συνεργασία είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε ο κ. Δούκας στον διάλογό τους μπροστά στην κάμερα.

Από την πλευρά της, η κ. Σακελλαρόπουλου έστειλε το μήνυμα ότι η πόλη χρειάζεται όραμα, συνεργασία και ιδέες, κάτι που χρειάζεται και ο Δήμος, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δυνατότητες της πρωτεύουσας και υπενθύμισε το ενδιαφέρον που αυξήθηκε για την Αθήνα την εποχή της κρίσης.

«Και το όραμα χρειάζεται και οι ιδέες. Όσα πράγματα και να έχουν γίνει, η Αθήνα έχει πάντα μεγάλες ανάγκες. Η συνεργασία είναι επίσης πολύ κρίσιμη και αναγκαία σε όλη την δημόσια ζωή, όπως στη ζωή γενικότερα.Εύχομαι να είναι το καλύτερο για την πόλη γιατί πραγματικά οι Αθηναίοι το χρειάζονται», ανέφερε η κ. Σακελλαρόπουλου.