Skip to main content

Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι οι υποψήφιοι για τις εκλογές 2023

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές παρουσιάστηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδρίασε την Κυριακή.

Τη δημοσιότητα είδε η λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Η λίστα παρουσιάστηκε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδρίασε την Κυριακή.

Στα ψηφοδέλτια του κόμματος βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης (Χανιά). Η λίστα περιλαμβάνει επίσης, μεταξύ άλλων, τον Βαγγέλη Αντώναρο (Ανατολική Αττική) και τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου (Βόρειος Τομέας Αθηνών).

Αλ. Τσίπρας: Όχι άλλη υποκρισία, θα τους ταράξουμε στην πραγματικότητα

Μόνο με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο λαός θα δώσει καθαρή εντολή στις προοδευτικές δυνάμεις για μια κυβέρνηση μακράς πνοής, ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Κυριακής, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση συνεργασίας είναι ο δρόμος της σταθερότητας και της ενότητας του λαού στην κοινή προσπάθεια για το κοινό καλό.

ΣΥΡΙΖΑ: Ν. Παππάς υποψήφιος στον Δήμο Αθήνας – Γ. Γαβρίλης στον Πειραιά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι το αίσθημα που κυριαρχεί στην κοινωνία είναι «ως εδώ με την υποκρισία». Εκτοξεύοντας βολές κατά της κυβέρνησης, σημείωσε ότι «θα τους ταράξουμε στην πραγματικότητα, για να παραφράσω τη γνωστή ρήση του αξέχαστου Ηλία Ηλιού. Στην πραγματικότητα και στην αλήθεια».

Αποχώρησε η Ειρήνη Αγαθοπούλου

Εκτός ψηφοδελτίων έθεσε εαυτόν η Ειρήνη Αγαθοπούλου, εν ενεργεία βουλευτής Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες διαφώνησε με την συμπερίληψη συγκεκριμένου υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο στην ίδια εκλογική περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Αγαθοπούλου είχε θέσει όρους για την συμμετοχή του Παύλου Τονικίδη, ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στο νομό Σερρών.

naftemporiki.gr