Skip to main content

Μήνυμα Χρ. Στυλιανίδη για τον εορτασμό του Αγ. Νικολάου: Ανεκτίμητη η συνεισφορά των ναυτικών

Πηγή φωτ. Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

«Η αφοσίωσή σας στο καθήκον, η συνεχής προσφορά σας στον κλάδο της ναυτιλίας αντικατοπτρίζουν τον υψηλό επαγγελματισμό σας»

Την προσφορά των ναυτικών στον κλάδο της ναυτιλίας υπογραμμίζει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης σε μήνυμά του για τον εορτασμό του προστάτη των ναυτικών Αγίου Νικολάου.

«Αγαπητοί και αγαπητές Ναυτικοί, τιμώντας σήμερα τον προστάτη της Ελληνικής Ναυτοσύνης, τον Άγιο Νικόλαο, εύχομαι στους απανταχού Έλληνες και στις απανταχού Ελληνίδες ναυτικούς Χρόνια Πολλά με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με γαλήνιες θάλασσες» αναφέρει ο κ. Στυλιανίδης και συνεχίζει:

«Η αφοσίωσή σας στο καθήκον, η συνεχής προσφορά σας στον κλάδο της ναυτιλίας αλλά και η αδιαμφισβήτητη δύναμή σας να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες στη θάλασσα, αντικατοπτρίζουν τον υψηλό επαγγελματισμό σας. Η συνεχής προσφορά και ο πατριωτισμός σας εγγυούνται την ασφάλεια και την ευημερία της Ελλάδας μας. Η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις είναι θαυμαστή και εμπνέει όλους εμάς».

Ο υπουργός εκφράζει τις ευχαριστίες του στους ναυτικούς για «την ανεκτίμητη συνεισφορά τους σε έναν από τους πιο νευραλγικούς τομείς της χώρας» και τονίζει πως θα έχουν πάντα την «αμέριστη στήριξή» του.

«Ο Άγιος Νικόλαος να βρίσκεται πάντα φύλακας – οδηγός στην πλώρη σας» καταλήγει το μήνυμα του κ. Στυλιανίδη.