Skip to main content

Navigator Shipping Consultants: Μία από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες ρυμουλκών στην Ελλάδα

H CEO Δ. Μπεζαντάκου μίλησε στο NaftemporikiTV

Συνέντευξη στην εκπομπή In Business με τον Ανέστη Ντόκα και τον Παύλο Πανταζόπουλο, παραχώρησε η Δανάη Μπεζαντάκου – CEO Navigator Shipping Consultants.

Με μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα πάνω από 32 χρόνια, δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο ρυμουλκών και πρακτόρων με αντιπροσωπείες με πάνω από 1000 ρυμουλκά σε 1.400 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, η κα. Μπεζαντάκου  ανέφερε ότι «το μαγικό στοιχείο της Ναυτιλίας είναι ότι κάθε μέρα γνωρίζουμε πολλούς διαφορετικούς λαούς, βλέπουμε το πώς κινούνται, το πώς μεγαλώνουν, το πώς εξελίσσονται και είμαστε προετοιμασμένοι ακόμη και για τις δύσκολες καταστάσεις… Το ότι μια χώρα 10 εκατ. κατοίκων αντιπροσωπεύει το 20% του παγκοσμίου εμπορίου και το 60% του ευρωπαϊκού, νομίζω ότι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο σε 40 χλμ. 5.500 πλοία και 3.000 ναυτιλιακές, είναι κάτι μοναδικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την επιτυχία της εταιρείας ως μια από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες ρυμουλκών στην Ελλάδα  η κα. Μπεζαντάκου ανέφερε ότι, «Η επιλογή της Navigator να εκπροσωπεί μεγάλους οίκους πολλά χρόνια και το ότι έχει κάνει πολλές συμφωνίες σωστές, με τους Έλληνες εφοπλιστές, την έκανε ακόμη πιο δυνατή».

«Οι περισσότερες ναυτιλιακές δυνάμεις του κόσμου έχουν δημιουργηθεί με κρατικά χρήματα, αυτό δεν έχει συμβεί με την ελληνική ναυτιλία και το 60% της ελληνικής ναυτιλιακής αγοράς είναι από 1 έως 5 βαπόρια». Τέλος, η κα. Μπεζαντάκου μιλώντας για το ταξιδιωτικό πρακτορείο που ειδικεύεται στον επιχειρηματικό και σχολικό τουρισμό, αναφέρθηκε και στη σημασία του τουρισμού για την Ελλάδα και πως η Ελλάδα πρέπει να επενδύσει στην εμπειρία και σε μια γενική στρατηγική.