Skip to main content

Ταϊλάνδη: Γαμπρός σκότωσε τη νύφη και 3 ακόμα άτομα στο γαμήλιο γλέντι

Φωτ. αρχείου: ΕΡΑ/ RUNGROJ YONGRIT

Ακολούθως, έβαλε τέλος στη ζωή του

Ένας 29χρονος γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε τη νύφη και ακόμη τρία άτομα κατά τη διάρκεια του γλεντιού για τον γάμο τους στην Ταϊλάνδη, ενώ εν συνεχεία έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο γάμος του 29χρονου Τσατουρόγνκ Σουκσούκ και της 44χρονης Καντσάνα Παχουντουέκ τελέστηκε το Σάββατο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη. Κάποια στιγμή ο γαμπρός έφυγε από το γαμήλιο πάρτι και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο, με το οποίο πυροβόλησε τη νύφη, την 62χρονη μητέρα της και την 38χρονη αδερφή της. Δύο ακόμη καλεσμένοι χτυπήθηκαν από σφαίρες και οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο, όπου ένας εξ αυτών υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο BBC, ο 29χρονος «ήταν αρκετά μεθυσμένος», αλλά το κίνητρό του παραμένει αδιευκρίνιστο. Κατά τις ίδιες πηγές, είχε αγοράσει το όπλο και τα πυρομαχικά νόμιμα πέρυσι.

Επικαλούμενα μαρτυρίες καλεσμένων, τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι. Ωστόσο, η αστυνομία έκανε λόγο για εικασίες, υπογραμμίζοντας ότι συγκεντρώνει στοιχεία προκειμένου να κλείσει η υπόθεση «σύντομα». Το ζευγάρι έμενε μαζί τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 29χρονος είχε κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο κολύμβησης στους Αγώνες Asean Para Games στην Ινδονησία πέρυσι. Είχε χάσει το δεξί του πόδι κατά τη διάρκεια περιπολίας στα σύνορα της Ταϊλάνδης, ως στρατιώτης.

Τον περασμένο μήνα, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επεισοδίου με πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ. Τον περασμένο Οκτώβριο, ένας πρώην αστυνομικός σκότωσε 37 παιδιά σε επίθεση με όπλο και μαχαίρι σε ένα νηπιαγωγείο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.