Skip to main content

LE MONDE 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International 2024

Μια διάκριση που αποδεικνύει, τόσο την υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση που προσφέρει η Σχολή LE MONDE στους σπουδαστές της, όσο και το διεθνές της κύρος

Η Νικολέτα Κοϊμτζή και ο Άγγελος Σπυρίδων Γεωλδάσης κατέκτησαν την 3η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας Trophée Mille International 2024, εκπροσωπώντας την ελληνική αποστολή και την ομάδα της LE MONDE!

Σταθερά στην κορυφή για 4η συνεχόμενη χρονιά ανέβηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE κατακτώντας την 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό γαστρονομίας Trophée Mille International 2024! Σπουδαστές σχολών από όλον τον κόσμο συναντήθηκαν για 13η συνεχόμενη χρονιά στη γαλλική πόλη Ρενς (Reims) τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, σε έναν από τους σπουδαιότερους γαστρονομικούς διαγωνισμούς για την ανάδειξη νέων chef, με κριτική επιτροπή μια ομάδα διακεκριμένων Γάλλων chef & pastry chef, βραβευμένων με αστέρια Michelin αλλά και με τον ανώτερο τιμητικό τίτλο που μπορεί να αποδοθεί σε έναν επαγγελματία Γάλλο chef, εκείνον του MOF (Meilleur Ouvrier de France).

Οι σπουδαστές μας δημιούργησαν ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο, εντυπωσιάζοντας τους κριτές τόσο με τις γαστρονομικές τους συνθέσεις όσο με τον επαγγελματισμό τους.

Την προετοιμασία τους ανέλαβαν οι επικεφαλής των τομέων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής της Σχολής, κύριοι Μάκης Καλόσακας και Χάρης Ψιλόπουλος  και ο καθηγητής μαγειρικής της Σχολής, κύριος Μιχάλης Νουρλόγλου, που με την εμπειρία τους, τις γνώσεις τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους, στάθηκαν δίπλα τους από την πρώτη μέρα, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και αξιολογώντας την προπονητική τους εξέλιξη.

Μια διάκριση που αποδεικνύει, τόσο την υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση που προσφέρει η Σχολή LE MONDE στους σπουδαστές της, όσο και το διεθνές της κύρος.