Skip to main content

Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του Κέβιν Σπέισι

Reuters/Fabrizio Bensch

Το «Spacey Unmasked» θα αποτελείται από δύο μέρη και θα αφηγείται την ζωή του ηθοποιού από την παιδική του ηλικία

Ντοκιμαντέρ δύο μερών που εξερευνά τη «θεαματική πτώση σε δυσμένεια» του Κέβιν Σπέισι πρόκειται να προβληθεί στο Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα.

Το ντοκιμαντέρ «Spacey Unmasked» περιλαμβάνει συνεντεύξεις που δεν έχουν προβληθεί ξανά με πολλά άτομα που δεν συνδέονται με τη δίκη του ηθοποιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία μιλούν για πρώτη φορά για τις εμπειρίες τους με τον Κέβιν Σπέισι.

Maja Smiejkowska/Reuters

Σύμφωνα με την περιγραφή, το «Spacey Unmasked» ερευνά την ιστορία ενός ανθρώπου που κάποτε ήταν ένας από τους πιο θαυμαστούς και σεβαστούς ηθοποιούς στον κόσμο.

Η παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Ντόροθι Μπερν, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως αυτό θα «ακολουθήσει την εξέλιξη της ιστορίας αναφορικά με τις σεξουαλικές κατηγορίες εναντίον του αλλά και την έκβαση των δικών».

REUTERS/Hollie Adams

Το «Spacey Unmasked» δεν θα επικεντρώνεται μόνο σε αυτό, αλλά θα αφηγηθεί την ιστορία του Κέβιν Σπέισι από τα παιδικά του χρόνια, μέχρι την επιτυχία του στο Μπρόντγουεϊ, την ανάδειξή του ως ένα από τα μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ, αλλά και την απότομη πτώση της καριέρας του.

Η θεαματική πτώση της δημοτικότητας του Κέβιν Σπέισι ήρθε εν μέσω ισχυρισμών για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.