Skip to main content

Το Olympian Village κατέκτησε την κορυφή των οικογενειακών διακοπών

Mια πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το ξενοδοχείο Olympian Village του Ομίλου Aldemar Resorts στον κορυφαίο και μακροβιότερο διεθνή θεσμό βραβείων στον Τουρισμό, στα World Travel Awards. Το Olympian Village κέρδισε τον τίτλο Greece's Leading Family Resort 2024 κατακτώντας την κορυφή των οικογενειακών διακοπών.

Η λαμπερή τελετή των 31ων World Travel Awards πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton του Βερολίνου, στις 6 Μαρτίου, στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ITB Berlin 2024 και σε αυτή παρευρέθηκαν για να παραλάβουν το βραβείο του Olympian Village ο Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος Παντελής Γάσπαρης, και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια, κα Χριστιάνα Βασιλειάδου.

Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει και να αναδείξει διεθνώς το Olympian Village ως έναν προορισμό ιδανικό για οικογένειες, χάρη στην μοναδική τοποθεσία του, τις εγκαταστάσεις του, τις υπηρεσίες του που σχεδιάζονται με φροντίδα για τους γονείς και τα παιδιά, και τη ζεστή, ανεπιτήδευτη φιλοξενία που προσφέρει.

Διαβάστε περισσότερα