Skip to main content

Το Ortsag του Αλέξανδρου Τσιοτίνη σερβίρει street food από περισσευούμενες πρώτες ύλες

Σας έπιασε μια λιγούρα για μπέργκερ και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, με υπογραφή, που ταυτόχρονα κάνει τη βιωσιμότητα πράξη; Δώστε ραντεβού στο νέο στέκι του Κεραμεικού.

Ακούγεται σαν γλωσσοδέτης, αλλά στην πραγματικότητα το Ortsag είναι η λέξη Gastro ανάποδα. Κι αυτό δεν είναι απλά ένας έξυπνος αναγραμματισμός, αλλά κρύβει μια φιλοσοφία, όπου όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, σε ένα κυκλικό μοντέλο που υποστηρίζει τη βιωσιμότητα. Όπως, λοιπόν, το Gastro επαναδιατυπώνεται ως Ortsag, έτσι και οι πρώτες ύλες του νέου street food point στον Κεραμεικό προέρχονται σε ένα βαθμό από το CTC και τα περισσεύματα πρώτων υλών του βραβευμένου με αστέρι Michelin του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, σε μια anti-food waste λογική.

Διαβάστε περισσότερα