Skip to main content

Συνεργασία TaKaDu – Ιntrasoft στον τομέα των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας

Τη συνεργασία της με την TaKaDu στον τομέα των Yπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας ανακοίνωσε η Intrasoft, προσφέροντας από κοινού υπηρεσίες Internet of Things (ΙοΤ).

Η αυτοματοποιημένη υπηρεσία της TaKaDu, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, επιτρέπει στους πελάτες να εντοπίζουν, να αναλύουν και να διαχειρίζονται προβλήματα δικτύου, όπως διαρροές, εκρήξεις, ελαττωματικές υποδομές κλπ.

Μετατρέποντας τα ακατέργαστα δεδομένα σε χρήσιμη πληροφορία, το TaKaDu παρέχει μεγαλύτερο εύρος προβολής, βελτιώνει την λειτουργική αποτελεσματικότητα και μειώνει την απώλεια ύδατος.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε τα εξής:  «Η συνεργασία αυτή συνάδει με τη στρατηγική μας να εστιάσουμε στις αγορές υπηρεσιών κοινής ωφέλειας με καινοτόμες τεχνολογίες, με έμφαση στις υπηρεσίες IoT και SaaS»

Από την πλευρά του, ο Amir Peleg, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της TaKaDu, επεσήμανε τα παρακάτω: «Η INTRASOFT είναι ένας ιδανικός συνεργάτης για εμάς, προσφέροντας επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου, επιτυχημένες δεξιότητες στον τομέα πληροφορικής και ενσωμάτωσης δεδομένων και παρουσία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο».

naftemporiki.gr