Skip to main content

Όμιλος Τιτάν: Έως 15 Απριλίου οι αιτήσεις για τη νέα ακαδημία σε συνεργασία με το ReGeneration

Θα εκπαιδεύσει νέες και νέους στους τομείς Data Engineering και Business Intelligence, μέσα από ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα upskilling/reskilling

Με νέα θεματική επιστρέφει η πρωτοβουλία ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Powered by TITAN, η οποία φέτος θα εστιάσει στο Data Engineering. Η ακαδημία, που έχουν δημιουργήσει από κοινού Όμιλος ΤΙΤΑΝ και ReGeneration, και υλοποιείται φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στοχεύει στην καλλιέργεια ψηφιακών δεξιοτήτων που αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την αγορά εργασίας.

Η ακαδημία θα εκπαιδεύσει νέες και νέους στους τομείς Data Engineering και Business Intelligence, μέσα από ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα upskilling/reskilling που θα δώσει το απαραίτητο υπόβαθρο για τη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων, τα οποία απαιτούνται για τη δημιουργία αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης.

Το πρόγραμμα σπουδών, διάρκειας 100 ωρών/8 εβδομάδων, παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις σε Software Engineering, Data & Data Management Systems, Big Data, Business Intelligence και απευθύνεται σε όσες και όσους επιδιώκουν να αναβαθμίσουν την εργασιακή ετοιμότητά τους προκειμένου να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας όπως Data Engineer, Database Developer, Database Administrator, BI Analyst και Data Integration Engineer.

To ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Powered by TITAN υλοποιείται με στόχο την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation) στην Ελλάδα και την ανάδειξη στελεχών με προσόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του νέου ψηφιακού περιβάλλοντος που δημιουργείται στη χώρα και το οποίο αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία μετράει ήδη περισσότερους από 120 απόφοιτους με τη μεγάλη πλειοψηφία να έχουν βρει τη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε τομείς αιχμής όπως Data Science και Agile Project Management.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, καθώς και τα κριτήρια συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ReGeneration.

Αιτήσεις: Από 27/3 έως 15/4 2024.

Διάρκεια εκπαίδευσης: 29/4 – 21/6 2024

Υλοποιείται σε ψηφιακή τάξη υπό την καθοδήγηση της Code.Hub.