Skip to main content

L’Oréal Hellas: Νέα γενική διευθύντρια η Alessandra Delfini

Η κ. Delfini διαδέχεται τον κ. Alex Davison, ο οποίος διετέλεσε γενικός διευθυντής της L'Oréal Hellas από τον Απρίλιο του 2020

Αλλαγή σκυτάλης στη L’Oréal Hellas. Η κ. Alessandra Delfini αναλαμβάνει καθήκοντα γενικής διευθύντριας, έπειτα από πολυετή εμπειρία σε κομβικές θέσεις σε κλάδους και τμήματα της εταιρείας σε πέντε διαφορετικές χώρες καθώς και στα παγκόσμια κεντρικά γραφεία στο Παρίσι.

Στο νέο της ρόλο, η κυρία Delfini δεσμεύεται να συνεχίσει την αποστολή της L’Oréal στην Ελλάδα, εστιάζοντας στη διατήρηση μιας οικονομικά ισχυρής και βιώσιμης επιχείρησης, ενώ παράλληλα ηγείται πρωτοβουλιών καινοτομίας και μετασχηματισμού. Στόχος της είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση της L’Oréal Hellas στα καλλυντικά και να οδηγήσει σε περαιτέρω πρόοδο τις επιδόσεις της εταιρείας, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και προόδου στη χώρα.

Όπως δήλωσε «η L’Oréal Hellas παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να δημιουργεί την ομορφιά που κινεί τον κόσμο, συνεχίζοντας το επιτυχημένο ταξίδι της στην Ελλάδα. Κύριος στόχος μου είναι να συνεισφέρω ενεργά στην ελληνική οικονομία και ταυτόχρονα να προάγω την αξίες βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής ευθύνης, με σεβασμό στον πλανήτη και τους ανθρώπους».

Η κ. Delfini διαδέχεται τον κ. Alex Davison, ο οποίος διετέλεσε γενικός διευθυντής της L’Oréal Hellas από τον Απρίλιο του 2020 και ηγήθηκε της εταιρείας σε μερικά από τα πιο απαιτητικά γεγονότα των τελευταίων ετών.