Skip to main content

Ο Χάρι Κέιν «τρέχει» για να προλάβει το Euro 2024

Ο σέντερ φορ της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Αγγλίας υποφέρει από τραυματισμό στην πλάτη και δίνει μάχη με το χρόνο

Ο Χάρι Κέιν θα χάσει τον τελευταίο αγώνα της Μπάγερν στην Bundesliga λόγω τραυματισμού στην πλάτη, δήλωσε ο προπονητής των Βαυαρών Τόμας Τούχελ, πριν από τον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ.

Ο Κέιν αντιμετώπιζε προβλήματα με την πλάτη πριν από τον δεύτερο αγώνα της Μπάγερν στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη εβδομάδα, αλλά έπαιξε με πόνους.

Τα προβλήματα τραυματισμού του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας εμφανίστηκαν μερικές εβδομάδες πριν ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στις 14 Ιουνίου στη Γερμανία.

«Ο Χάρι δέχεται ιατρική περίθαλψη με τον προσωπικό του γιατρό. Δεν μπορεί να ταξιδέψει μαζί μας στο Χόφενχαϊμ», είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους.

«Ήταν ήδη αμφίβολος στη Μαδρίτη, όπως ίσως να έχετε παρατηρήσει. Δοκιμάσαμε με ενέσεις και θεραπεία, αλλά έγινε ακόμη χειρότερο και το ένιωθε στις καθημερινές του κινήσεις. Δεν υπήρχε περίπτωση να προπονηθεί».

Η Αγγλία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Σλοβενία, τη Δανία και τη Σερβία στο Euro 2024. Ο προπονητής της, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θα ανακοινώσει την προκαταρκτική αποστολή για το τουρνουά την Τρίτη.

Ο Κέιν, ο οποίος έχασε επίσης τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος της Μπάγερν εναντίον της Βόλφσμπουργκ λόγω τραυματισμού, έχει σκοράρει 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στην πρώτη του σεζόν στη γερμανική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων χατ-τρικ στην Bundesliga.

Πηγή: Reuters