Skip to main content

Κ. Καραγκούνης: Καλοδεχούμενες οι εκλογές

Καλοδεχούμενες χαρακτήρισε ενδεχόμενες εκλογές ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης, υπογραμμίζοντας ότι το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρόωρες κάλπες είναι «αίτημα κάθε Έλληνα γιατί είναι συνώνυμο με την ελπίδα του κόσμου ότι η χώρα μπορεί να ξυπνήσει από τον εφιάλτη της διακυβέρνησης Τσίπρα».

Σε συνέντευξη του στο ΑΜΠΕ, ο κ. Καραγκούνης ανέφερε πως ακόμα και αν υπάρξει συμβιβαστική λύση της κυβέρνησης με τους θεσμούς, αυτό δεν θα οφείλεται στην «υποτιθέμενη», όπως τη χαρακτηρίζει, διαπραγμάτευση Τσίπρα αλλά στις διεθνείς εξελίξεις που προκαλούν αστάθεια στην Ευρώπη.

Ερωτηθείς σχετικά με την έγκριση από τον ESM των βραχυπρόθεσμων μέτρων για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ο κ. Καραγκούνης πρόσθεσε ότι η αντίδραση της κυβέρνησης «μοιάζει με κάποιον που χρωστάει ένα εκατομμύριο στην τράπεζα, του κάνουν ρύθμιση για εκατό ευρώ έναντι ανταλλαγμάτων που είναι και πολλαπλάσια, και αυτός το βαφτίζει ως επιτυχία».

«Ποτέ άλλοτε δεν είχε μεγαλύτερη επικαιρότητα η φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο», συμπλήρωσε.