Skip to main content

Νέες οθόνες για gamers από τη ViewSonic

Η ViewSonic ανακοινώνει ένα νέο gaming monitor στις 55 ίντσες, μαζί με το πρώτο monitor που έχει πιστοποίηση Blur Busters Strobe.

Τα νέα προϊόντα της ViewSonic είναι τα ELITE XG550 gaming monitor, XG270QC και XG270 και το ELITE Ally. Οι κυρτές οθόνες gaming της σειράς ELITE διακρίνονται για το μέγεθός τους και την ποιότητα της απεικόνισης. Η οθόνη ELITE XG550 έχει διαγώνιο 55 ιντσών, με OLED panel στα 120 Hz, με χρόνο απόκρισης 0,5ms και ανάλυση UHD. H XG270 είναι συμβατή με G-SYNC και πιστοποιημένη κατά Blur Busters Pure Strobe. Όλες οι συμβατές με NVIDIA G-SYNC οθόνες, έχουν πιστοποιηθεί από τη NVIDIA για να προσφέρουν στους παίκτες ξεκούραστο gaming, με refresh rate έως και 240 Hz.

Η ViewSonic ELITE σε συνεργασία με την Blur Busters, έχει αναπτύξει το Pure, μια ειδική για τις ViewSonic ELITE τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού. Το Pure ελαχιστοποιεί τον χρόνο απόκρισης κινούμενης εικόνας, μειώνοντάς τον στα 0,6 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Έτσι αποφεύγεται η εμφάνιση του strobe crosstalk, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα του χρώματος, παρέχοντας τέλεια απεικόνιση κίνησης στην οθόνη. Η XG270 είναι η πρώτη εγκεκριμένη Blur Buster οθόνη στον κόσμο, ρυθμισμένη και πιστοποιημένη για να παρέχει στους gamers δυνατότητες GtG καθώς και γρήγορο MPRT.

Η gaming οθόνη ELITE XG270QC των 27 ιντσών, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ζωντανές εικόνες στους gamers, με καμπυλότητα 1500R και ανάλυση 2560×1440 (QHD). Το XG270QC monitor προσφέρει φωτεινότητα 550 cd / m2 και ευρεία χρωματική κάλυψη. Η οθόνη είναι πλήρως εξοπλισμένη, έχοντας ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, χρόνο απόκρισης 3ms και τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro.

Το περιφερειακό ELITE Ally είναι μια USB οθόνη αφής που επιτρέπει στους gamers να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις της οθόνης, για λειτουργίες όπως τα modes των παιχνιδιών, το adaptive sync, το HDR, η φωτεινότητα, η αντίθεση, ο φωτισμός RGB και πολλές άλλες. Οι χρήστες μπορούν να ζήσουν μία εξαιρετική εμπειρία χωρίς να αγγίξουν την οθόνη ή να ανοίξουν το software controller της. Επί του παρόντος, η συσκευή ELITE Ally είναι συμβατή μόνο με επιλεγμένες οθόνες παιχνιδιών ViewSonic ELITE.