Skip to main content

«Ted Lasso»: Οι συντελεστές της σειράς στο πλευρό των απεργών σεναριογράφων

Η τελευταία απεργία του Σωματείου Σεναριογράφων της Αμερικής διήρκεσε 100 ημέρες και κόστισε στην οικονομία της Καλιφόρνια περισσότερα από 2 δισ. δολάρια

Ο Τζέισον Σουντέικις και το καστ του «Ted Lasso» υποστηρίζουν τις κινητοποιήσεις της Ένωσης Σεναριογράφων Αμερικής. Ο πρωταγωνιστής-συνδημιουργός της σειράς, Μπρένταν Χαντ, ο οποίος υποδύεται τον προπονητή Μπερντ δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία με αρκετούς από τους ηθοποιούς του «Ted Lasso» να κρατούν πανό σε ένδειξη συμπαράστασης στη συνεχιζόμενη απεργία της Ένωσης Σεναριογράφων Αμερικής.

Μαζί με τους Τζέισον Σουντέικις και Μπρένταν Χαντ, άλλα μέλη του καστ ήταν η Χάνα Γουάντινγκχεμ, ο Τζέρεμι Σουίφτ, ο Νικ Μοχάμεντ, ο Τζέιμς Λανς κ.ά.

«Ευχαριστώ πολύ τη συμμορία που αφιέρωσε λίγο χρόνο σε μια τόσο μεγάλη μέρα για να δείξει την υποστήριξή της στο #wgastrong #tedlasso», έγραψε ο Χαντ στη λεζάντα.

Οι Χαντ και Σουντέικις μίλησαν στο THR για την απεργία στις αρχές του μήνα. «Νιώθω ότι μας επηρεάζει, είτε το γνωρίζουμε είτε όχι, όταν προσπαθούν να διαιρέσουν και να κατακτήσουν, όταν οι άνθρωποι έχουν τα χέρια τους στις τσέπες άλλων ανθρώπων», ανέφερε ο Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος και παραγωγός.

«Μερικές από αυτές τις τσέπες περιέχουν χρήματα, αλλά μερικές από αυτές τις τσέπες περιέχουν ιδέες και δεν προσφέρεται τίποτα σε αντάλλαγμα για αυτές τις ιδέες και την προθυμία, το εργασιακό ήθος και την ευαισθησία που φέρνουν οι σεναριογράφοι στον κινηματογράφο και την τηλεόραση», πρόσθεσε.