Skip to main content

Υπόθεση Πάτρας: Στην ανακρίτρια σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης- Καταθέτει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στο ανακριτικό γραφείο θα βρεθεί και πάλι σήμερα, στις 12:00, ο Μάνος Δασκαλάκης, καθώς καλείται να δώσει κατάθεση ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε χθες παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του. «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να πιστέψω μέχρι και τελευταία την στιγμή, ότι η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα», ανέφερε. 

Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την αμυντική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε ως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη. Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους .

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς αναμένεται ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους αλλά και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν την ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του.

Αντίστοιχες ερωτήσεις, για την σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από την γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της απολογίας της από την δικαστική λειτουργό. Η κατηγορούμενη φέρεται να περιέγραψε μια «δύσκολη» σχέση με τον 30χρονο, «μια σχέση με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα» όπως είπε, περιγράφοντας αποχωρήσεις και επιστροφές του συζύγου αλλά και της ίδιας στην εστία της οικογένειας . Η 33χρονη προσδιορίζοντας την αρχή των συζυγικών προβλημάτων μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2018, περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στο μεταξύ, σχολιάζοντας την εξέλιξη των ερευνών για την ουσία που βρέθηκε στην 9χρονη, ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης έκανε λόγο για μια καλά δεμένη υπόθεση και «σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος προμήθευσε την κεταμίνη την Ρούλα Πισπιρίγκου, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών».