Skip to main content

«Επαγγελματική» νίκη για Αστέρα, 2-0 τον Πανιώνιο

Επιστροφή στις νίκες που αγνοούσε από τη 16η αγωνιστική (2-1 την Ξάνθη) για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της αρκαδικής πρωτεύουσας του Πανιωνίου 2-0 και παραμένει τέταρτος έχοντας φτάσει στους 35 βαθμούς.

Η εξέλιξη του αγώνα υπαγορεύθηκε εν πολλοίς από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν το προβάδισμα μόλις από το 3ο λεπτό χάρις στην κεφαλιά του Σανκαρέ στο φάουλ του Ρόλε, με τον Αφρικανό αμυντικό να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Γιαννακόπουλου.

Οι «κυανέρυθροι» φάνηκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 25΄, με το σουτ του Ρισβάνη να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοσίτσκι, αλλά με την ανασταλτική λειτουργία του Αστέρα να έχει αποκόψει τους επικίνδυνους Γιάννου και Μπουμάλ οι γηπεδούχοι δεν ανησυχούσαν.

Στο 53΄ ο Κοσίτσκι απέκρουσε το πλασέ του Φούντα πέφτοντας μετά από… γλίστρημα σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και τρία λεπτά αργότερα ο Μπαράλες έκανε πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών του σκοράροντας το 2-0 με έξοχο «τσίμπημα» της μπάλας στην έξοδο του Γιαννακόπουλου.