Skip to main content

Ν. Φίλης στο NaftemporikiTV: Δεν υπήρξαν επιθέσεις στον κ. Κασσελάκη, υπήρξε κριτική

Συνέντευξη του Νίκου Φίλη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

Συνέντευξη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή POLITICS με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο παραχώρησε ο Νίκος Φίλης.

Ο Πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων σχολίασε πως  «Υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όπως και από φίλους για την διαδικασία αυτή, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μεγάλο κόμμα που περνάει μια κρίση λόγω του εκλογικού αποτελέσματος, όμως καλείται να ανασυγκροτηθεί για να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά μιας ουσιαστικής αντιπολίτευσης προκειμένου η χώρα μας να αράξει ρώτα».

Ο κ. Φίλης τόνισε πως «Όταν δεν έχεις πάρει κανένα μέτρο, όσο νερό και να ρίξεις δεν καταφέρνεις τίποτα, η διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ενδιαφέρον γιατί αφορά την ύπαρξη μιας ουσιαστικής αντιπολίτευσης προκειμένου να απαντήσει με προτάσεις και αγώνες στα προβλήματα της κοινωνίας, για αυτό ο κόσμος προσβλέπει σε αυτή την διαδικασία, θα βγούμε ενωμένοι από το Συνέδριο».

Τέλος ο κ. Φίλης σχολίασε πως «Δεν υπήρξαν επιθέσεις στον κ. Κασσελάκη, υπήρξε κριτική, η υποψηφιότητα του δεν έχει δημιουργήσει επιθέσεις αλλά πολιτική συζήτηση για το τι μοντέλο πολιτικής θέλουμε».