Ισλαμιστική Εξέγερση σε Ιράκ – Συρία

STREAM
Ενεργό:1199ημέρες| Ενημερώσεις:4452
Συνεχής κάλυψη
12/09/2017 - 14:07ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα μικρό κορίτσι διακρίνεται στα συντρίμμια του σπιτιού του στο Αφγανιστάν. Η οικογένειά της είναι ανάμεσα στους εκτοπισμένους της περιοχής Αχίν της επαρχίας Νανγκαρχάρ, στα ανατολικά του Αφγανιστάν, που επιστρέφουν στις εστίες τους ένα χρόνο μετά. Οι οικογένειες είχαν εκτοπιστεί λόγω των στρατιωτικών επιχειρήσεων της χώρας και των ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού Κράτους. 

EPA
06/09/2017 - 09:46VIDEO

Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις κατάφεραν να απελευθερώσουν στρατεύματα που είχαν αποκλειστεί από τζιχαντιστές στην πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ. Κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο στρατός του Άσαντ έσπασε την πολιορκία που κρατούσε από το 2014 και απελευθέρωσε χιλιάδες ένστολους και αμάχους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάτοικοι της πόλης πανηγύρισαν την προέλαση του στρατού.

euronews
04/09/2017 - 08:26VIDEO

Σφίγγει ο κλοιός για τους τζιχαντιστές στη Συρία. Οι δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ έθεσαν υπό τον έλεγχο τους πετρελαιοπηγές σε απόσταση μικρή απόσταση από την Ντέιρ Αλ Ζορ. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της επαρχίας, ο συριακός στρατός θα φτάσει στην πόλη σε μια με δύο ημέρες το πολύ. Ο ΟΗΕ απευθύνει έκκληση για την προστασία των αμάχων.

euronews
Φόρτωση...