Κρίση στην Ουκρανία

STREAM
Ενεργό:279ημέρες| Ενημερώσεις:3863

Ουκρανία: Τρεις άμαχοι νεκροί στο Ντονέτσκ

23/08/2014 - 19:26

Τρεις άμαχοι, ανάμεσα στους οποίους ένα παιδί, σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς στο Ντονέτσκ, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

 
 
Συνεχής κάλυψη...
23/08/2014 - 19:45VIDEO

Στη Ρωσία επιστρέφουν σταδιακά τα φορτηγά που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία και πέρασαν τα σύνορα της χώρας, χωρίς την έγκριση του Κιέβου. Το κονβόι αποτελείτο από 220 φορτηγά, τα οποία μπήκαν στην Ουκρανία χωρίς να συνοδεύονται από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού. Η ουκρανική κυβέρνηση έκανε λόγο για εισβολή, κατηγορώντας τη Ρωσία ότι χρησιμοποίησε τα φορτηγά για να προμηθεύσει με πολεμοφόδια τους φιλορώσους αυτονομιστές.

euronews
23/08/2014 - 19:08VIDEO

Επίσκεψη μίας ημέρας στο Κίεβο πραγματοποιεί η Άνγκελα Μέρκελ. Το ταξίδι της Γερμανίδας καγκελαρίου στην ουκρανική πρωτεύουσα σηματοδοτεί τη στήριξη της Ε.Ε. Τη σημασία της αποκέντρωσης υπογράμμισε η Γερμανίδα Καγκελάριος κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με τον Πέτρο Ποροσένκο.

euronews
23/08/2014 - 19:03ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια γάτα, η οποία φέρει στο λαιμό της κορδέλα με τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, περπατά δίπλα από ένα τεθωρακισμένο όχημα σε σημείο ελέγχου της πόλης Αβντιβκά, κοντά στο Ντονέτσκ. Δύο πολίτες σκοτώθηκαν σήμερα στο κέντρο του Ντονέτσκ, προπύργιο των φιλορώσων ανταρτών στην ανατολική Ουκρανία, ύστερα από ρίψη πυρών πυροβολικού, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου. 

EPA
23/08/2014 - 16:12VIDEO

Στο Κίεβο έφτασε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, την οποία υποδέχτηκε ο πρόεδρος της χώρας Πέτρο Ποροσένκο. Η επίσκεψη Μέρκελ ερμηνεύεται από το Κίεβο ως κίνηση υποστήριξης. Στη διάρκεια της επίσκεψής της, η Γερμανίδα καγκελάριος αναμένεται να ζητήσει από τον πρόεδρο της Ουκρανίας να μετριάσει τη στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει εναντίον των αυτονομιστών στα ανατολικά της χώρας. Εν τω μεταξύ, στη Ρωσία επιστρέφουν σταδιακά τα φορτηγά του κονβόι με την ανθρωπιστική βοήθεια.

euronews
Φόρτωση...