Κρίση στην Ουκρανία

STREAM
Ενεργό:551ημέρες| Ενημερώσεις:5069

«Όχι» στις κυρώσεις έναντι της Ρωσίας είπε ο Πρωθυπουργός στη Ρίγα

22/05/2015 - 16:54

Κατά των κυρώσεων και της ψυχροπολεμικής ρητορείας τάχθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Σύνοδο Κορυφής της Ρίγας για το ζήτημα της κρίσης στην Ουκρανία. Μάλιστα σημείωσε ότι η Ρωσία πρέπει να συμπεριληφθεί στο τραπέζι του διαλόγου για την οικοδόμηση μιας ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής ασφαλείας.

Συνεχής κάλυψη...
22/05/2015 - 09:11VIDEO

Εποικοδομητική χαρακτηρίζουν πηγές της ελληνικής κυβέρνησης την συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με την Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Στην συνάντηση που κράτησε πάνω από δύο ώρες, οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν ότι έχει συντελεστεί σημαντική πρόοδος. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,εστίασαν τη συζήτηση στα εναπομείναντα ανοικτά θέματα.

EURONEWS
20/05/2015 - 12:38VIDEO

Συνέχεια στο σήριαλ των δυο Ρώσων αιχμαλώτων, που σύμφωνα με το Κίεβο είναι εν ενεργεία μέλη του ρωσικού στρατού, δίνουν οι ουκρανικές αρχές. Με στόχο να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους, οι ουκρανικές αρχές επέτρεψαν σε ομάδα διεθνών παρατηρητών και δημοσιογράφους να επισκεφτούν το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Εναντίον τους έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες για τρομοκρατική δράση.

EURONEWS
19/05/2015 - 10:19VIDEO

Βίντεο με τους Ρώσους στρατιώτες που ισχυρίζεται ότι συνέλαβε, έδωσε στη δημοσιότητα ο ουκρανικός στρατός. Σε αυτό διακρίνεται ένας άντρας που δηλώνει λοχίας του ρωσικού στρατού. Ο στρατός της Ουκρανίας δηλώνει ότι συνέλαβε δύο Ρώσους στρατιώτες στα ανατολικά της χώρας, ο οποίοι πολεμούσαν στο πλευρό των φιλορώσων αυτονομιστών.

EURONEWS
Φόρτωση...