Κρίση στην Ουκρανία

STREAM
Ενεργό:347ημέρες| Ενημερώσεις:4355

Ρωσία: Η Γαλλία ουδέποτε μας ενημέρωσε για αδυναμία να παραδώσει τα Μιστράλ

30/10/2014 - 11:30

Η Γαλλία δεν έχει ενημερώσει επισήμως τη Μόσχα για οποιαδήποτε αδυναμία της να παραδώσει τα ελικοπτεροφόρα πολεμικά πλοία τύπου Μιστράλ, σημείωσε Ρώσος αξιωματούχος.

 
 
Συνεχής κάλυψη...
30/10/2014 - 12:04VIDEO

Δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το φυσικό αέριο η Ρωσία και η Ουκρανία, στις συνομιλίες που διεξάγονται στις Βρυξέλλες, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό δήλωσε ο ρώσος υπουργός Ενέργειας, Αλεξάντρ Νόβακ, στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti, τονίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Νέες συζητήσεις έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης.

euronews
30/10/2014 - 09:30VIDEO

Το μήνυμα της Ρωσίας «Mistral ή χρήματα» προς τη Γαλλία ήταν σαφές και το Παρίσι αναμένεται να παραδώσει στις 14 Νοεμβρίου το πρώτο ελικοπτεροφόρο πλοίο Mistral. Ωστόσο, με την κατάσταση στην Ουκρανία να είναι εύθραυστη, ο Φρανσουά Ολάντ επανέλαβε ότι θα πρέπει να γίνει «σεβαστή πλήρως» η εκεχειρία προτού η χώρα του προχωρήσει στην παράδοση του πρώτου Mistral στη Ρωσία. 

euronews
29/10/2014 - 22:00VIDEO

Καθώς το Λαϊκό Μέτωπο του Αρσένι Γιατσένιουκ διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα μετά τις βουλευτικές εκλογές στην Ουκρανία, ο απερχόμενος πρωθυπουργός τονίζει ότι το κόμμα του πρέπει να έχει το πάνω χέρι στις συνομιλίες για τη συγκρότηση του κυβερνητικού συνασπισμού.

EURONEWS
28/10/2014 - 20:28VIDEO

Οι βουλευτικές εκλογές στην Ουκρανία αποτελούν παρελθόν, αλλά η καταμέτρηση δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι συνασπισμοί του προέδρου Πέτρο Ποροσένκο και του πρωθυπουργού Αρσένι Γιατσένιουκ εξακολουθούν να δίνουν μάχη ψήφο με ψήφο για την πρώτη θέση, έχοντας αμφότεροι εξασφαλίσει ένα ποσοστό άνω του 21%. Όμως παρά την ξεκάθαρη νίκη των φιλοδυτικών δυνάμεων, η Μόσχα δήλωσε ότι θα αναγνωρίσει την ετυμηγορία της κάλπης.

euronews
28/10/2014 - 16:58VIDEO

Πέτρο Ποροσένκο και Αρσένι Γιατσένιουκ είναι αναμφισβήτητα οι μεγάλοι νικητές των ουκρανικών εκλογών. Τα δύο φιλοδυτικά κόμματα ξεκίνησαν ήδη το διάλογο για το σχηματισμό κυβέρνησης. Το στρατόπεδο του Ποροσένκο διαμηνύει πως επιθυμεί ένα ευρύ συνασπισμό.

euronews
Φόρτωση...