Κρίση στην Ουκρανία

STREAM
Ενεργό:341ημέρες| Ενημερώσεις:4328

Υψηλοί τόνοι Πούτιν κατά Δύσης σε ομιλία του

24/10/2014 - 16:54

Για επιδίωξη «μονομερούς υπαγόρευσης» των εξελίξεων στην παγκόσμια διπλωματία κατηγόρησε τις ΗΠΑ ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, σημειώνοντας ότι έτσι κάνουν τον πλανήτη «ένα πιο επικίνδυνο μέρος για να ζει κανείς».

 
 
Συνεχής κάλυψη...
24/10/2014 - 21:29VIDEO

Με τις συγκρούσεις στα ανατολικά να ρίχνουν βαριά σκιά, ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, πριν τις βουλευτικές κάλπες της Κυριακής, ο συνασπισμός του κόμματος «Αλληλεγγύη» του Πέτρο Ποροσένκο με το κόμμα «Γροθιά» του Βιτάλι Κλίτσκο, προηγείται με 30%. Το ριζοσπαστικό κόμμα του εθνικιστή Όλεγκ Λιάτσκο ακολουθεί με 13% ενώ στην τρίτη θέση περιορίζεται το «Λαϊκό Μέτωπο» του απερχόμενου πρωθυπουργού Αρσένι Γιατσένιουκ με 11%.

EURONEWS
23/10/2014 - 23:23VIDEO

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου στην Ουκρανία, ο Αρσένι Γιατσένιουκ έκανε λόγο για προσπάθειες της Μόσχας να υπονομευθεί η διαδικασία. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός μάλιστα έχει δώσει εντολές στις δυνάμεις ασφαλείας να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα για να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

EURONEWS
Φόρτωση...