Κρίση στην Ουκρανία

STREAM
Ενεργό:1115ημέρες| Ενημερώσεις:5319

Πρόθυμο το Κίεβο για συνομιλίες με Ρωσία και Ε.Ε. για την προμήθεια φυσικού αερίου

06/12/2016 - 06:44

Έτοιμη να ξεκινήσει τριμερείς συνομιλίες για θέματα φυσικού αερίου με τη Ρωσία στις 9 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες, είναι η Ουκρανία, όπως δήλωσε η ουκρανική κρατική εταιρεία ενέργειας Naftogaz μέσω του λογαριασμού της στον κοινωνικό ιστότοπο Twitter χθες.

Συνεχής κάλυψη
30/09/2016 - 16:34VIDEO

Γης μαδιάμ τα έκανε μία ομάδα ανδρών, που αυτοπροσδιορίστηκαν ως Κοζάκοι, στο Κέντρο Ζαχάροφ της Μόσχας. Εκεί εκτίθεντο φωτογραφίες βραβευμένων φωτογράφων, μεταξύ των οποίων του Λευκορώσου Αλαξάντερ Βασιούκοβιτς και του Ουκρανού Σεργκέι Λόικο, τα έργα των οποίων ήταν και η σπίθα, που άναψε την φωτιά μιας και αφορούσαν στον πόλεμο στην Ουκρανία, ειδομένο από την φιλο-ουκρανική πλευρά.

euronews
27/09/2016 - 09:27VIDEO

Νέα μεγάλη στρατιωτική μονάδα ανοίγει η Μόσχα κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, στη νότια περιοχή του Ροστόφ. Στη μονάδα αναμένεται να μετατεθούν περίπου 10.000 άτομα. Πρόκειται για την τελευταία από μία σειρά στρατιωτικών βάσεων που ανοίγει η Ρωσία κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Αντικειμενικός στόχος είναι η ενίσχυση των συνόρων στα νοτιοδυτικά μετά την απόφαση του ΝΑΤΟ να αυξήσει την παρουσία του στις συμμαχικές ανατολικές χώρες.

euronews
18/09/2016 - 18:50VIDEO

Στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών προσέρχονται και οι κάτοικοι της Κριμαίας. Για πρώτη φορά μετά την προσάρτηση της χερσονήσου στη Ρωσία οι πολίτες ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η κίνηση αυτή προκαλεί οργή στο Κίεβο. Η ουκρανική κυβέρνηση θεωρεί παράνομη τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στην Κριμαία.

euronews
17/09/2016 - 15:24VIDEO

Είναι ένας πόλεμος που δεν τελειώνει ποτέ. Το Ντόνετσκ έγινε για μια ακόμη φορά στόχος βομβαρδισμών παρά την εκεχειρία στην ανατολική Ουκρανία. Κίεβο και Μόσχα αλληλοκατηγορούνται για παραβίαση της συμφωνίας. 

euronews
Φόρτωση...