Κρίση στην Ουκρανία

STREAM
Ενεργό:809ημέρες| Ενημερώσεις:5245
Συνεχής κάλυψη
04/02/2016 - 09:20VIDEO

Μπορεί οι μάχες να έχουν μειωθεί ένα χρόνο μετά τη συμφωνία του Μινσκ για επίλυση στην ουκρανική κρίση, αλλά η ζωή των πολιτών σε περιοχές κοντά στην πρώτη γραμμή του πολέμου παραμένει δύσκολη. Το euronews επισκέφθηκε το χωριό Ζολοτόε 3, που βρίσκεται στο Λουγκάνσκ, μόλις δύο χιλιόμετρα από την πρώτη γραμμή του πολέμου και ελέγχεται από τις κυβερνητικές δυνάμεις. Όπως και πολλοί άλλοι κάτοικοι του χωριού, έτσι και η Σβετλάνα δεν έχει δουλειά, ενώ μεγαλώνει μόνη της το παιδί της.

euronews
22/01/2016 - 09:40VIDEO

Την ώρα που ο "εμπορικός πόλεμος" Ρωσίας - Ουκρανίας κλιμακώνεται, το Κίεβο ανακοίνωσε εμπάργκο, για 70 ακόμη ρωσικά αγαθά. Σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης Γιατσένιουκ, απαγορεύεται η εισαγωγή στην Ουκρανία ρωσικών φρούτων, λαχανικών, ψαριών και ειδών ζαχαροπλαστικής.

EURONEWS
15/01/2016 - 09:16VIDEO

Τη βοήθεια της ΕΕ και των ΗΠΑ δήλωσε ότι αναζητάει ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, προκειμένου η Κριμαία να πάψει να είναι προσαρτημένη στη Ρωσία. Στην ετήσια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Ουκρανός πρόεδρος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή εξαιτίας των συχνών διακοπών στον τομέα της ηλεκτροδότησης.

EURONEWS
Φόρτωση...