Κρίση στην Ουκρανία

STREAM
Ενεργό:247ημέρες| Ενημερώσεις:3603

Ουκρανία: Επιστράτευση για προστασία των συνόρων με τη Ρωσία

22/07/2014 - 12:01

Το ουκρανικό κοινοβούλιο ενέκρινε διάταγμα του προέδρου της χώρας προκειμένου να υπάρξει επιστράτευση όλων των ανδρών κάτω των 50 ετών, με στόχο την προστασία των συνόρων με τη Ρωσία.

 
 
Συνεχής κάλυψη...
21/07/2014 - 14:18VIDEO

Υπέρ της επιβολής νέων κυρώσεων στη Ρωσία τάχθηκε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όζμπορν, τονίζοντας ότι κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για την αποφασιστικότητα της χώρας του να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροπλάνου. Όπως είπε, το κόστος από ενδεχόμενη αδράνεια έναντι της Μόσχας θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τον πιθανό οικονομικό αντίκτυπο που θα κληθεί να διαχειριστεί η Βρετανία με την επιβολή νέων κυρώσεων.

The Telegraph
21/07/2014 - 13:00VIDEO

Μαίνονται οι μάχες στο Ντονέτσκ μεταξύ των αυτονομιστών και του ουκρανικού στρατού. Από το κέντρο της πόλης ακούγονται ισχυρές εκρήξεις, καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις εντείνουν την προσπάθεια ανακατάληψης της στρατηγικής σημασίας πόλης στην ανατολική Ουκρανία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τουλάχιστον δύο άρματα μάχης των αποσχιστών κινούνται προς τον σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο του Ντονέτσκ.

euronews
Φόρτωση...