Skip to main content

Λ. Αυγενάκης: Τεράστια επιτυχία για Γκολομέεβ και ελληνική κολύμμβηση

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη τον Κριστιάν Γκολομέεβ για την επιτυχία του να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουανγκζού.

Ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε την προσπάθεια του Γκολομέεβ «τεράστια επιτυχία», τόσο για τον αθλητή όσο και για την ελληνική κολύμβηση εν γένει.

«Θερμά συγχαρητήρια στον 26χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας, Κριστιάν Γκολομέεβ, για το ασημένιο μετάλλιό του στην κούρσα της μιας ανάσας, στα 50μ. ελεύθερο. Πρόκειται για τεράστια επιτυχία του ίδιου και φυσικά της ελληνικής κολύμβησης, στη διοργάνωση που γίνεται στη Νότιο Κορέα», έγραψε στο twitter.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ως άνθρωπος που προέρχεται από το χώρο του υγρού στίβου (πολίστας), επίσης έσπευσε να σχολιάσει, από το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την επιτυχία του Έλληνα πρωταθλητή.

«Καταπληκτικός Κριστιάν Γκολομέεβ, αργυρό μετάλλιο στα 50 ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Τρομερή επίδοση, τρομερή κούρσα. Μπράβο Κριστιάν!», ανέφερε η ανάρτησή του.