Skip to main content

Μπάσκετ: Νίκη με Κολοσσό για Παναθηναϊκό

Με έναν εξαιρετικό Γιάννη Μπουρούση στη σύνθεσή του, ο Παναθηναϊκός νίκησε στο ΟΑΚΑ με 80-65 τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και πήρε το πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα στη φετινή Α1 Ανδρών.

Ο διεθνής σέντερ πέτυχε 19 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και μοίρασε δύο μπλοκ, ενώ άλλους 12 πρόσθεσε ο Παππάς, αλλά με 3/8 σουτ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε την ευκαιρία για rotation και έδωσε χρόνο συμμετοχής, αφού η εβδομάδα που έρχεται είναι της… φωτιάς, μιας και την Τετάρτη οι «πράσινοι» θα παίξουν στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ και δύο ημέρες αργότερα θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, πάντα στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας.

Να σημειωθεί ότι απόψε έκανε ντεμπούτο με τον Κυπελλούχο Ελλάδας ο νεαρός Κωστής Γόντικας, ο οποίος αγωνίστηκε για 1:40 στο τέλος του αγώνα φινάλε της αναμέτρησης. 

Για την ομάδα του «σμαραγδένιο νησιού» από 13 πόντους πέτυχαν οι Βασιλόπουλος και Γεωργαλλής, όμως το «πυρηνικό» όπλο των «θαλασσί», ο Ρέλεφορντ, είχε… αφλογιστία, μένοντας στους 4 πόντους με 1/8 σουτ!