Skip to main content

Η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» ξεπέρασε το ρεκόρ του «Αν…»

Τις πρώτες 18 ημέρες προβολής και έχοντας ξεπεράσει το ρεκόρ του «Αν…» στις αντίστοιχες ημερομηνίες, περισσότεροι από 370.000 θεατές παρακολούθησαν τη δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που διαγράφει εντυπωσιακή πορεία.

Η ταινία «Ένας άλλος κόσμος», έχοντας κερδίσει κοινό και κριτικούς, βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού box office και συνεχίζει το ταξίδι της στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα.

Μια σύγχρονη ερωτική τριλογία

Με φόντο τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, η αισθηματική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον – βραβευμένο με Όσκαρ – Τζ. Κ. Σίμονς, τους Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Άντρεα  Οσβάρτ, Μαρία Καβογιάννη, τον αείμνηστο Μηνά Χατζησάββα και τους Ταουφίκ Μπαρόμ και Νίκη Βακάλη είναι μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα, που αλλάζει ραγδαία.

Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα: «ο έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».

naftemporiki.gr