Skip to main content

Μένει για 5η σεζόν στον Ηλυσιακό ο Φώτσης

Την φανέλα του Ηλυσιακού θα συνεχίσει να φορά και τη σεζόν 2021/2022 ο Αντώνης Φώτσης ενισχύοντας τις προσπάθειες της ομάδας που έκανε τα πρώτα του βήματα στην Β’ Εθνική.

Ο 40χρονος φόργουορντ πήρε την απόφαση να παραμείνει στον Ηλυσιακό για 5η σερί σεζόν. Ο άλλοτε διεθνής φόργουορντ (και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ανδρών το 2005, αλλά και κάτοχος τριών τροπαίων της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό) αγωνίζεται στον Ηλυσιακό από το 2017, από όταν δηλαδή αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα των Ιλισίων να αγωνίζεται τότε στην Α’ ΕΣΚΑ.

Τέσσερα χρόνια αργότερα – και ενώ το γήπεδο του Ηλυσιακού έχει πάρει πλέον το όνομά του – θα φορέσει για ακόμα μία σεζόν την φανέλα της ομάδας που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει:

«Με τον Μπατμαν και τη νέα σεζόν!

Ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας με το προπονητικό επιτελείο, με χαρά ανακοινώνουμε και την παραμονή του αρχηγού της ομάδας μας.

Στη Β’ Εθνική για τη σεζόν 2021-2022 θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα για 5η συνεχόμενη χρονιά ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστης Αντώνης Φώτσης.»