Skip to main content

ΟΝΝΕΔ: Να μη γίνει η 25η Ιανουαρίου διπλή μαύρη επέτειος

Στη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ανάληψη της εξουσίας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ, η οποία εν όψει της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών ζητεί «να μη γίνει η 25η Ιανουαρίου διπλή μαύρη επέτειος».

«Συμπληρώνονται σήμερα τέσσερα χρόνια από τότε που ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κατέλαβαν την εξουσία. Τέσσερα χρόνια που προκάλεσαν σκόπιμα οικονομική ασφυξία, κοινωνική κατάρρευση, θεσμική εκτροπή, διεθνή διασυρμό, εθνική κατήφεια και αίσθημα ματαίωσης στους πολίτες» αναφέρει η ΟΝΝΕΔ προσθέτοντας: «Για να γιορτάσει τα κατορθώματά του, ο κ. Τσίπρας, σε αγαστή – έστω και υπόγεια – συμπαιγνία με τον κ. Καμμένο, φέρνει σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών, που δεν είναι τίποτε άλλο από μικρογραφία της πολιτείας του: ένα κείμενο ανιστόρητο, επιζήμιο για τα εθνικά συμφέροντα, προσβλητικό για τους πολίτες».

«Με αφορμή τη σημερινή ‘μαύρη επέτειο’ του 2015» η ΟΝΝΕΔ απευθύνει «ύστατη έκκληση σε εκείνους που τότε σταθήκαμε μαζί απέναντι στα ψέματα και τη χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, σε εκείνους που, όπως κι εμείς, στοχοποιήθηκαν αισχρά από την ακραία συμμορία Τσίπρα – Καμμένου, αλλά σήμερα προσανατολίζονται να δώσουν με την ψήφο τους σωσίβιο και συγχωροχάρτι στους υβριστές τους».

«Η 25η Ιανουαρίου σηματοδοτεί ήδη από το 2015 για την πατρίδα μας την αφετηρία του κακού. Ας μην ταυτιστεί το 2019 και με την επιβράβευση της πολιτικής αλητείας λίγο πριν την απορρίψουν οριστικά και αμετάκλητα στην κάλπη οι Έλληνες» καταλήγει.