Ι. Φωτήλας: Θα στηρίξω τον Κυρ. Μητσοτάκη και τη Ν.Δ.

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 14:33
UPD:14:34
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μιλώντας στον ρ/σ του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm», έκανε λόγο για ανακοίνωση λάσπης από την πλευρά του Ποταμιού, είπε πως δεν έχει μιλήσει με τη ΝΔ, αλλά τόνισε πως θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ανεξάρτητα από την ένταξή του ή όχι στο κόμμα

Την απόφασή του να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο διαγραφείς από την ΚΟ του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας.

Μιλώντας στον ρ/σ του ΑΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm», έκανε λόγο για ανακοίνωση λάσπης από την πλευρά του Ποταμιού, είπε πως δεν έχει μιλήσει με τη ΝΔ, αλλά τόνισε πως θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, ανεξάρτητα από την ένταξή του ή όχι στο κόμμα.

Σχετικά με τη διαγραφή του, σημείωσε πως είχε εκφράσει την αγωνία του για την πορεία του κόμματος και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, με επιστολή του στο Ποτάμι, είχε χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου και ζητούσε σύγκληση της Κ.Ο.

Το Ποτάμι δεν μπορεί να έχει αυτόνομη πορεία, υπογράμμισε και τόνισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος και τα στελέχη έχουν πολλά να πουν.

Ανέφερε ακόμη πως είχε πει στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι η μοναδική ελπίδα για το κόμμα είναι η συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο τόνισε ότι δήλωσε ανοιχτός σε κάθε άλλη πρόταση.

Δημοφιλή