Νέες διοικήσεις σε ΥΠΑ και ΕΔΑΑΠ

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 19:07
UPD:19:10
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νέες διοικήσεις στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και στην Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ) ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Υπηρεσία  Πολιτικής  Αεροπορίας
Νέος Διοικητής της ΥΠΑ αναλαμβάνει ο κ. Δημήτριος Κούκης και  νέος Υποδιοικητής ο κ. Ιωάννης Σταμπολής. Παραμένει στη θέση του Υποδιοικητή ο κ.Γρηγόρης Νανίδης. 
 
Σύντομο βιογραφικό κ. Δ. Κούκη
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής και της Σχολής Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος στο επάγγελμα και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας (2004-2007) και πρόεδρος της Galileo Hellas AE (2004-2009), θυγατρικής της ΟΑ. 
 
Επιτροπή  Διερεύνησης  Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων 
Για τη θέση του Προέδρου της ΕΔΑΑΠ προτείνεται ο Υποπτέραρχος (Ι) κ. Μισαήλ Κουγιουμτζίδης.
 
Είναι απόφοιτος της Σχολής Ικάρων. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις σε Μονάδες και σε Επιτελεία (112ΠΜ/ΓΕΑ/ΝΑΤΟ/ ΓΕΕΘΑ/ΜΑΕΔΥ) και διαθέτει πτητική εμπειρία περίπου 6.200 ωρών. Έχει διατελέσει Διοικητής Σμήνους, Προϊστάμενος και Αξιολογητής Τυποποίησης – Αξιολόγησης, Τμηματάρχης ΓΕΑ,, Διοικητής και Υποδιοικητής Μοίρας, Επιτελής ΓΕΑ, Τμηματάρχης ΝΑΤΟ, Προϊστάμενος ΓΑΠΕ και Τμηματάρχης ΓΕΕΘΑ.

Σχολιασμένα