Skip to main content

Νέος θρίαμβος της Λίβερπουλ με Γιουνάιτεντ, ανέβηκε η Φούλαμ

Η Λίβερπουλ έδωσε ακόμη ένα σκληρό μάθημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συντρίβοντάς την με 4-0 στο «Άνφιλντ» σε εξ αναβολής παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής, κι ενώ στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 5-0 (τον περασμένο Οκτώβριο), στο «Ολντ Τράφορντ».

Η επιτυχία έφερε τους «Κόκκινους» προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League με 76 βαθμούς, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι (74) υποδέχεται τη Μεγάλη Τετάρτη την Μπράιτον.

Το «καρέ» είχε τις υπογραφές του Μοχάμεντ Σαλάχ (22΄, 85΄), που με 22 γκολ παραμένει πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ και των Λουίς Ντίαζ (5΄), Σάντιο Μανέ (68΄).

Η Γιουνάιτεντ, που αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πενθεί το θάνατο του νεογέννητου γιου του, παραμένει έκτη στη βαθμολογία, με 54 βαθμούς.

Εν τω μεταξύ, η Φούλαμ πανηγυρίζει την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά τη νίκη επί της Πρέστον με 3-0 στο «Κρέιβεν Κότατζ», τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της Τσάμπιονσιπ.

Ο Σέρβος επιθετικός Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του συλλόγου τη φετινή περίοδο (πέτυχε ένα τέρμα), καθώς σκόραρε 40 γκολ σε ισάριθμους αγώνες!