Skip to main content

Φαν Χάαλ: Μπορεί να φύγω μόνος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε απόψε την τέταρτη συνεχή ήττα στο πρωτάθλημα χάνοντας 0-2 στο «Μπριτάνια» από τη Στόουκ, ύστερα από κάκιστη εμφάνιση, κι όπως ήταν φυσικό στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της, Λουίς Φαν Χάαλ, μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

«Πλέον η κατάσταση είναι περισσότερο δύσκολη για μένα, γιατί εμπλέκομαι σε τέσσερα χαμένα παιχνίδια και είναι επόμενο όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω μου. Πρέπει να το αντιμετωπίσω εγώ, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν και οι παίκτες μου, γιατί εκείνοι είναι που θα πρέπει να αποδώσουν καλύτερα» τόνισε ο Ολλανδός.

«Το μεγάλο θέμα είναι η πίεση. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα, αλλά σε κάθε ματς που θα περνάει η πίεση θα είναι μεγαλύτερη κι αυτό είναι ένα πρόβλημα που καλούμαι να λύσω. Δεν καταλάβατε το μήνυμά μου. Απλά εννοώ πως τα ΜΜΕ λένε και γράφουν πράγματα που δεν επαληθεύονται από τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μου αυτή τη στιγμή. Αυτό ήταν το μήνυμα μου κι όχι ότι πληγώθηκα, γιατί είμαι συνηθισμένος σε αυτές τις καταστάσεις» πρόσθεσε.

Η ερώτηση που σίγουρα περίμενε ο Ολλανδός, πάντως, αφορούσε στο πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μιας απόλυσης. «Αυτό είναι κάτι που συζητώ με τον Εντ Γούντγουορντ (ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ) κι όχι με εσάς. Δεν είναι πάντα ο σύλλογος που πρέπει να με απολύσει. Μπορώ να το κάνω και μόνος μου, αλλά εγώ είμαι εκείνος που θα μιλήσει πρώτα με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μου, όχι με εσάς» δήλωσε ο Φαν Χάαλ.