Skip to main content

Σίλβα: Καθοριστικό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι, όχι το αυριανό

Ο Μάρκο Σίλβα χαρακτήρισε σημαντικό και δύσκολο τον αυριανό αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αρνήθηκε όμως ότι πρόκειται για το πιο καθοριστικό παιχνίδι, διευκρινίζοντας ότι το πιο καθοριστικό θα είναι το τελευταίο.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι προετοίμασε την ομάδα του όπως κάθε φορά, ενώ δήλωσε ότι «θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στην επόμενη φάση».

Παράλληλα, τόνισε ότι οι παίκτες του θα είναι προετοιμασμένοι δια παν ενδεχόμενο: «Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα έτσι όπως θα εξελιχθεί και είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο».

Ακόμη, είπε ότι ο Ολυμπιακός σέβεται αλλά δεν φοβάται τους Κροάτες, αλλά υπογράμμισε πως «το σημαντικό είναι αύριο να είμαστε ανώτεροι».

Ο Σίλβα δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για τις σκέψεις του ενόψει της αναμέτρησης, αφού όπως είπε «πρώτα θα μάθουν οι παίκτες τι θα κάνουμε αύριο και μετά όλοι οι υπόλοιποι», τονίζοντας ότι η Ντιναμό μπορεί να κάνει ζημιά ανά πάσα στιγμή.

«Εμείς θα πρέπει να αντέξουμε και να τους “χτυπήσουμε”. Περιμένω διαφορετικό ματς αύριο σε σχέση με το Ζάγκρεμπ. Εμείς θα μπούμε για να βάλουμε πρώτοι γκολ και να πάρουμε τον αγώνα» πρόσθεσε.

Τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή Ελλάδας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος δήλωσε ότι «είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και ξέρουμε πως τίποτα δεν έρχεται με κόπο. Το ματς στο Ζάγκρεμπ ήταν σκληρό και δύσκολο. Θα είναι σίγουρα το ίδιο σκληρό και εάν όχι πιο δυνατό και δύσκολο».