Skip to main content

«Χωρίς Λόγια»: Συναρπαστικό ταξίδι επιστημονικής φαντασίας

Στον φουτουριστικό υπόκοσμο του Βερολίνου μεταφέρει τους θεατές το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία του Netflix, «Χωρίς Λόγια», με τους Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Πολ Ραντ και Τζάστιν Θερού.

Από τον Ντάνκαν Τζόουνς, τον οραματιστή σκηνοθέτη των ταινιών «Φεγγάρι», «Τα Τελευταία 8 Λεπτά» και «Warcraft: Η Σύγκρουση Δυο Κόσμων», το «Χωρίς Λόγια» θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου.

Υπόθεση

Στο Βερολίνο του μέλλοντος, αρκετά κοντά για να μοιάζει οικείο, σε αυτή τη δυναμική αλλά συχνά σκληρή πόλη, ο Λίο (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ)  -ανίκανος να μιλήσει εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε στην παιδική ηλικία- αναζητά τη χαμένη του κοπέλα, τον έρωτα της ζωής του, σε σκοτεινούς δρόμους, ξέφρενες πλατείες και σε κατοίκους – σκιές της πόλης.

Καθώς ψάχνει απαντήσεις, ο Λίο βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κάκτους Μπιλ (Πολ Ραντ) και τον Ντακ (Τζάστιν Θερού), ένα ζευγάρι αμετανόητων Αμερικανών στρατιωτών χειρουργών σε μια δική τους αποστολή.

Αυτό το συναρπαστικό ταξίδι επιστημονικής φαντασίας από τον σκηνοθέτη  Ντάνκαν Τζόουνς  παρουσιάζει έναν κόσμο παράξενων αξιών, στον οποίο η ηχώ του έρωτα και της ανθρωπιάς εξακολουθούν να αξίζουν να ακούγονται.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Τζόουνς μαζί με τον Μάικλ Ρόμπερτ Τζόνσον. Παραγωγός της ταινίας είναι ο Στιούαρτ Φένεγκαν, ενώ οι Τσαρλς Σίσελ και Τρέβορ Μπίτι είναι εξωτερικοί παραγωγοί.

[email protected]