Skip to main content

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε το δώρο που της έκανε η Μελάνια Τραμπ

Το δώρο που της χάρισε η Μελάνια Τραμπ, την ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.

Μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις και ερωτηθείσα για το κουτί από τα «Tiffany & Co.» που έλαβε ως δώρο από την Μελάνια Τραμπ, η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε πως επρόκειτο για μία υπέροχη κορνίζα.

Η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε και στην αμηχανία που επικράτησε στην είσοδο του Λευκού Οίκου όταν παρέλαβε το δώρο, τη στιγμή που μαζί με τον σύζυγό της Μπαράκ υποδέχονταν το ζεύγος Τραμπ.

Απέδωσε, δε, αυτήν την αμηχανία -η οποία έκανε τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από βίντεο και εικόνες- στο πρωτόκολλο, το οποίο δεν προέβλεπε ανταλλαγή δώρων εκείνη τη στιγμή.

«Για όλα υπάρχει ένα πρωτόκολλο. Εννοώ πως πρόκειται για μια επίσημη επίσκεψη, συνεπώς σας λένε ότι εσείς πρόκειται να κάνετε αυτό, εκείνοι θα σταθούν εκεί… Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν δοθεί δώρα κι έτσι σκέφτηκα “OK”», περιέγραψε η Μισέλ Ομπάμα.

«Τι έπρεπε να κάνω λοιπόν εγώ με αυτό το δώρο; Κανείς δεν ερχόταν για να το πάρει. Και σκεφτόμουν “θα φωτογραφηθούμε με το κουτί στο πλάνο;», συνέχισε να διηγείται η Μισέλ Ομπάμα σύμφωνα με το Business Insider.

«Και τότε ο σύζυγός μου έσωσε την ημέρα. Άρπαξε το κουτί και το πήγε μέσα», συμπλήρωσε η Μισέλ Ομπάμα.